Hopp til innhold

#spørogspis

Økologisk Norge setter i 2019 et særlig fokus på etterspørselen etter økologiske varer i butikken. Bli med og spør etter de økologiske varene du savner i butikken!  #spørogspisøkologisk

Gjennom vår høstkampanje 2019 vil vi i Økologisk Norge oppfordre alle våre medlemmer og støttespillere til å etterspørre økologiske varer i butikken. Vi vet at det er mange av oss som gjerne hadde sett et større utvalg av økologiske dagligvarer i butikkene. 

Vi skal gi dem etterspørsel

Stortinget har besluttet å gå bort fra et tallfestet mål om økologisk produksjon og forbruk – de mener produksjonen skal være styrt av etterspørsel. Det vil vi ta på alvor, bli med å etterspør du og!

Ved at hver og en av oss gjør noe så konkret og enkelt som å spørre etter økologiske varer i butikken, kan du bidra til at mer økologisk mat blir produsert og kommer i salg. Skal vi få økt tilbudet av økologiske varer må, må vi som forbrukere kjøpe de økovarene som er i butikken og etterspørre de varene vi savner. 

Følg med på Facebook og Instagram!

Kampanjepriser på medlemskap

Under kampanjen #spørogspisøkologisk og Økouka, fra 28. august til 29. september, har vi kampanjepriser på medlemskap. Medlemskap som tegnes nå varer ut 2020. Se priser og bli medlem her.

Vi skal gi dem etterspørsel!
Tilbake til toppen