Hopp til innhold
Økoguiden

Fjørfe

Her finner du oversikt over produsenter som selger økologisk kylling, høne og kalkun, samt egg og noe mer.

Homlagarden
Aksnesvegen 92, Norheimsund, Hordaland
Selger kalkunkjøtt og kylling i alle varianter, fra hel kalkun og lårfilét til hjerte og lever. Selges på gården og i en rekke butikker. Se oversikt over utsalgssteder her. Det kommer nye nettsider på nyåret, i mellomtiden oppfordres det til å bruke Facebook for oppdatert info om både kylling og kalkun.
Tlf 952 15 060
Homlagarden

 

 
Holte Gård
Drangedal, Telemark
Økologiske egg, kylling og sau, lefse mm. selges fra gårdens utsalg på låven. Åpen fredag og søndag 12-18 og lørdag 11-15. Lett servering. 
Tlf 906 27 399
Holte Gård 
 
Stanges Gårdsprodukter AS
Basbergveien 54, 3114 Tønsberg
Fører noe økologisk kylling, litt fersk men mest frossen. Selges på Stangeriet i Mathallen Oslo og i Rema 1000 som frossen landkylling, men husk å se etter det lille ø-merket.
Oversikt over utsalgssteder finner du her (velg fylke i første kolonne).

Toten Eggpakkeri
Krabyskogen industrifelt, 2850 Lena
Selger økologisk sous vide hønsekjøtt til storkjøkken, arrangementer og privatpersoner. Ta kontakt for bestilling (utsolgt for tiden, kommer igjen i februar 2015).
Tlf 61 16 21 50
Toten Eggpakkeri

 
Solheim Gård, Monika Johansen
Ramsvikveien 325, Leknes, Nordland
Selger både fersk og frossen kylling, lår, filet og lever, egg og høns fra gården. Kan også ordne krås etter ønske. Leverer til Thon hotell Svolvær og restauranten En smak i Bodø.
Tlf 456 19 272
 
Monica Johansen
Ramsvika, Leknes
Selger økologiske egg og kylling fra egen produksjon. 
Tlf 456 19 272
         
Hovelsrud gård
2350 Nes På Hedmark
Ligger på Helgøya i Mjøsa og driver med økologisk kylling, hage og korn. Den flotte gården og den historiske hagen er verdt et besøk. Kyllingen selges i utvalgte Kiwi over hele landet. Oversikt over butikker finnes her.
Tlf 909 64 070
Hovelsrud
  Fritt og vilt
Leverer 7-kilos kasser og mindre hverdagskasser med kjøtt fra dyr som har levd frie og gode liv. Kjøttet er enten vilt, økologisk eller fra hardføre dyreraser som går fritt utendørs året rundt. En kasse fra Fritt & vilt kan typisk inneholde stykningsdeler av økologisk kylling, økologisk frilandsgris, villsaulam og beitefôra høylandsfe. Kassen er med og uten svin eller lam. Leverer i Oslo, Stavanger og store deler av Sørlandet.
Tlf 922 43 499
Fritt og vilt
   
         


Vi har gjort vårt beste for å sjekke at alt i denne økoguiden stemmer. Men ting forandrer seg. 
Hvis du oppdager nye steder med økomat eller finner feil i guiden vil vi gjerne at du hjelper oss å rette opp dette. 
Send oss en epost: info@renmat.no

Økoguidene er støttet av Statens Landbruksforvaltning, fylkesmannen i Troms, Buskerud, Hedmark, Oppland, Nord-Trøndelag og Hordaland.

 

Tilbake til toppen