Hopp til innhold

Økologisk småskala grønnsaksproduksjon - praksis, muligheter og lønnsomhet (Bergen)

Introduksjonskurs i "market gardening" med Jonas Ringqvist, drifter Bossgården i Sverige og forfatter av bla. "odla til försäljning". Se mer om Bossgården her: https://www.bossgarden.se/ 

Informasjon

  • Dato: 13. feb. 2019 - 09:00 - 17:30
  • Sted: Lystgården på Landås Kanonhaugen 39 Bergen 5097
  • Se kart

 

Dette kurset er for deg som allerede har erfaring og kjennskap til småskala grønnsaksproduksjon, og som ønsker å lære om markedshage-tankegang og teknikk. Kurset passer for bønder, småskala grønnsaksprodusenter med andelsgårder, direktesalg eller REKO-salg og gartnere.

 

Tid: Onsdag 13. februar, 09:00 – 17:30, registrering fra 08:30.

Sted: Lystgården Landås, Kanonhaugen 39. 5097 Bergen, Hordaland

Program: 

  • Introduksjon
  • Jord, gjødsel og næring
  • Dyrketeknikker
  • Salgskanaler, andelslandbruk, REKO-ring, butikk, restaurant og Bondens marked
  • Metoder for å arbeide effektivt, planlegging og dokumentasjon

I tillegg inkluderer kursdagen også flere innlegg:

  • Norske forhold og arbeid med småskala grønnsaksproduksjon i Norsk Landbruksrådgivning, NLR
  • Økologisk regelverk v/ Svein Fauskanger, Debio
  • Tanker fra Bergens nye Bybonde
  • Bondens Marked

Kurset arrangeres i samarbeid av: Økologisk Norge, Norsk Bonde- og Småbrukarlag, Landbrukets Økoløft og Bondens Marked

Påmelding: https://www.deltager.no/okologisk_smaskala_gronnsaksproduksjon_-_praksis_muligheter_og_lonnsomhet_15022019

Tilbake til toppen