Hopp til innhold

Hvorfor velge økologisk?

Hvorfor velge økologisk? Webinar

Den Norske Turistforening og Økologisk Norge inviterer til webinar. 

Informasjon

  • Dato: 03. mai. 2021
  • Sted: Internett

(Se webinaret live her eller meld deg på.)

Hvordan kan DNTs hytter bidra til å nå DNTs mål hva gjelder bærekraft og miljø gjennom matserveringen på hyttene?  Vi trekker opp linjene mellom norsk, lokal og økologisk matproduksjon i nåtid og framtid. 

  • 1400-1405: Velkommen. Louise Brunborg Næss, DNT og Inge Lindseth, Økologisk Norge
  • 1405-1420: Er økologisk mat sunnere? Inge Lindseth
  • 1420-1435: Vanlige spørsmål og påstander om økologisk mat og matproduksjon. Markus Hustad, Økologisk Norge
  • 1435-1450: På lag med naturen – en bondes perspektiv på bærekraftig og miljøvennlig matproduksjon. Stina Mehus, inspirasjonsbonde i Økoløft
  • Pause
  • 1500-1515 Bærekraft i matsalen på Gjendesheim? Marius Haugaløkken – Gjendesheim Turisthytte
  • 1515-1535: Naturvennlige og økonomisk bærekraftige måltider – hvordan få det til i praksis? Siri Solberg og Ann Kristin Wang, Matvalget
  • 1535-1545: Sertifisering av økologisk servering – hvorfor og hvordan. Siri Solberg, Matvalget/Debio
  • 1545-1555: Spørsmål, diskusjon og avslutning.

Seminaret er primært rettet mot hyttebestyrere i DNT, men alle med interesse for miljøvennlig og bærekraftig matproduksjon er velkommen til å delta. Det er nødvendig å melde seg på slik at vi får sendt deg lenke til webinaret, samt påminnelse om webinaret. 

Tilbake til toppen