Hopp til innhold

Kurs i lokal foredling av mjølk

Tema på kurset vert mellom anna pultost, gamalost, rømme, smør, kvit geitost, brunost, gomme, regelverk og sensorikk.

Informasjon

  • Dato: 05. nov. 2018 - 10. nov. 2018
  • Sted: Sogn Jord- og Hagebruksskule, Skulevegen 24, 5745 Aurland
  • Se kart
  • Arrangør: Ressurssenteret ved Sogn Jord- og Hagebruksskule

Velkommen til kurs i lokal foredling av mjølk, del 2! Du treng ikkje å ha teke kurs i lokal foredling av mjølk, del 1 før du tar del 2. Du bør derimot ha teke innføringskurset i ysting eller ha tilsvarande erfaring. Ta kontakt om du er usikker! Lærarar er Pascale Baudonnel, Maria Ballhaus og Ragnhild Nordbø som alle har solid kompetanse og lang erfaring med ysting og undervising.

Program

  1. 05. nov. 2018 - 17:00
  2. 10. nov. 2018

Kontaktperson

Spira Svendsen
Tilbake til toppen