Hopp til innhold

Jordfruktbarhetskurset 2021

Ei utdanning i regenerativt jordbruk over åtte dager og fire samling i teori og praksis med deling av de siste erfaringer fra Norge og verden.

Informasjon

  • Dato: 15. mar. 2021 - 16. mar. 2021
  • Sted: Fokhol gård, Fokholgutua 216, 2335 Stange
  • Se kart
  • Arrangør: VitalAnalyse

Kurset er ei utdanning i regenerativt jordbruk i teori og praksis som går over åtte hele dager fordelt på fire samlinger gjennom sesongen. Kurset retter seg mot bønder, gartnere og rådgivere innen konvensjonelt, økologisk og biodynamisk drift som driver med planteproduksjon, storfehold, grønnsaker og frukt. Studenter og andre er også velkommen. På kurset formidles det ny fagkunnskap fra hele verden. Metodene er utviklet og utprøvd i praksis og bygger etter hvert på et bredt erfaringsgrunnlag.

Samlingene skjer på vertsgårder som har satt regenerative metoder ut i praksis. Samling to i april blir på Sørli gård, Skjeberg, samling tre i juni i Lørdal gård, Sundbyfoss, og samling fire i september på Nedre Skinnes ved Krøderen.

Hvis det blir strenge koronarestriksjoner blir en eller flere samlinger digitale. Vi har ordnet dette slik at vi gjør det praktiske på ei egen samling senere i sesongen.

Påmeldingsfristen er 20. februar.

Program

  1. 15. mar. 2021 - 09:00
  2. 16. mar. 2021

Kontaktperson

Vibhoda Holten
Telefon: 91698010
Tilbake til toppen