Hopp til innhold

Hva er galt med maten vår?

Mer enn halvparten av maten vi spiser er veldig bearbeidet, ultraprosessert, som for eksempel frokostblanding og ferdigmiddag. Hvordan påvirker dette helsen vår?

Informasjon

  • Dato: 10. mar. 2021 - 19:00
  • Sted: Teams
  • Se kart
  • Arrangør: Økologisk Rogaland

Mer enn halvparten av maten vi spiser er veldig bearbeidet, ultraprosessert, som for eksempel frokostblanding og ferdigmiddag. Hvordan påvirker dette helsen vår? Mat handler ikke bare om næringsinnhold, men også hvordan den er laget, mener Marit Kolby Zinöcker. Hun er utdannet innen matvitenskap og ernæringsbiologi, underviser på Bjørknes Høyskole og er kjent fra podcastene Ren Mat og Bak maten med Caroline.

Økologisk Rogaland inviterer til gratis foredrag som vil bli vist på Teams. Meld deg på innen 9.mars på rogaland@okologisknorge.no og få tilsend linken.

Dette en del av programmet under årsmøte i Økologisk Rogaland. Er du interessert i økologisk mat og landbruk? Da er du velkommen til å delta på årsmøtet eller foredrag eller begge av delene.

Kontaktperson

Annabell Pfluger
Tilbake til toppen