Hopp til innhold
Økologisk Norge

ØKOUKA-tilbud: Bli medlem!

Økologisk Norge feirer ØKOUKA 2022 med tilbud for nye medlemmer. Bli medlem og få magasinet Ren Mat i et helt år og støtt vårt arbeid for mer økologisk mat.

Fra 23. september til 02. oktober, er det ØKOUKA over hele landet. Alle som melder seg inn i Økologisk Norge i løpet av ØKOUKA, vil få redusert pris på medlemskap.
Meld deg inn i løpet av ØKOUKA, og betal bare 390 kr for det første året du er medlem. Ordinær pris er 490 kr.

Få Ren Mat

Blir du medlem i Økologisk Norge, får du gode tips om en mer bærekraftig hverdag i vårt lekre inspirasjonsmagasin Ren Mat.
Bladet vårt, som er Norges eneste økologiske magasin, kommer i postkassa fire ganger i året og gir deg også masse annet hyggelig og lærerikt lesestoff, tips og råd, nyheter og gode oppskrifter. Samtidig er du med og støtter Økologisk Norges arbeid for mer økologisk mat og landbruk - en viktig del av det grønne skiftet.

Økologisk Norge jobber for å sette økologisk mat og landbruk på agendaen. Miljø, helse, varsomhet og rettferdighet for mennesker, dyr og jorda er sentralt i vårt arbeid. Gjennom prosjektene våre jobber vi med å styrke kunnskap og informasjon om varig bærekraftig matproduksjon. Flere medlemmer gir oss større muligheter til å nå fram til enda flere.

ØKOUKA - Takk for maten

I en tid hvor krisene hagler og utfordringene står i kø er det lett å glemme hva som betyr noe. Under årets Økouka inviterer vi deg med på å takke for maten. 

Økologisk Norges medlemmer i våre lag over hele landet, er med og arrangerer ØKOUKA. Sjekk programmet i ditt område og finn noe spennende du kan være med på.

Bli medlem i Økologisk Norge

Økologisk Norge

Økologisk Norge er en ideell medlemsorganisasjon som samler både bønder, bedrifter og vanlige forbrukere med interesse for økologisk mat og produkter, økologisk landbruk, miljø og helse.
Vi er et fellesskap for alle som ønsker en bedre, sunnere og mer rettferdig verden. 
Les mer om oss

Tilbake til toppen