Hopp til innhold
Økologisk Norge

Økologisk Norge søker prosjektleder (vikariat)

Vi søker etter en prosjektleder (vikariat) i 50 – 100 % stilling med tiltredelse slutten av januar/ begynnelsen av februar 2019. Er det deg? Søknadsfrist er 15. november

Økologisk Norge har mange spennende prosjekter som skal fremme økologisk produksjon og forbruk i Norge.

En av våre prosjektledere går ut i fødselspermisjon i februar 2019. Vi søker i den forbindelse etter en prosjektleder (vikariat) i 50 – 100 % stilling med tiltredelse slutten av januar/ begynnelsen av februar 2019.

Prosjektleder bør ha

• høy gjennomføringsevne
• relevant utdanning og erfaring innen prosjektledelse og arbeid
• God kommunikajonsevne

Prosjektleder må være

• selvstendig
• engasjert i økologisk jordbruk, miljøspørsmål og ha kjennskap til miljøet som arbeider med økomat.
Kompetanse og erfaring med organisasjons- og kommunikasjonsarbeid vil bli vektlagt. Vi tar forbehold om prosjektfinansiering.

Lønn i henhold til vårt lønnssystem.

Send en kort og presis søknad med CV til daglig leder Børre Solberg, borre@okologisknorge.no. Har du spørsmål, ring 412 195 05.

Du kan lese mer om Økologisk Norge på https://okologisknorge.no/

Søknadsfrist 15. november 2018


Økologisk Norge er en ideell organisasjon for alle med interesse for økologisk mat og -produkter, økologisk landbruk, - hagebruk, miljø og helse. Økologisk Norge har mange spennende prosjekter for å fremme økologisk produksjon og forbruk i Norge. Arbeidet er rettet både mot forbrukere og bønder og dels finansiert gjennom støtte fra Landbruksdirektoratet. Vi holder til i hyggelige lokaler på Skøyen i Oslo.

 

 

 

Tilbake til toppen