Hopp til innhold
Økologisk Norge

Bidra til forskning

Er du øko-forbruker? Vil du bidra til forskning for bedre økologisk produksjon? To SIFO-forskere ønsker kontakt med deg. Send dem en e-post, så kan du kanskje få være med.

Organic-PLUS er et internasjonalt forskningsprosjekt der Økologisk Norge deltar. Målet er å forbedre produksjonsmetodene i økologisk matproduksjon. 

Vil snakke med forbrukere

Norske SIFO er i dette prosjektet ansvarlig for å planlegge og gjennomføre en undersøkelse omkring omdiskuterte produksjonsmidler og -måter i økologisk landbruk. Til det trenger de informanter blant helt vanlige økoforbrukere, altså folk som handler økologiske varer noenlunde regelmessig.
Er det kanskje deg?
Du trenger ikke være ekspert eller ha noen spesielle kunnskaper om temaet.

Spander 1,5 time

Forskerne ønsker å invitere til en fokusgruppesamtale som vil ta opp temaer knyttet til forbruk av økologisk mat. Det kreves ingen forhåndskunnskaper. Samtalen vil ta ca. 1,5 time.

Send dem en e-post:

Forsker Hanne Torjusen, e-post: hanne.torjusen@oslomet.no
Forskningsassistent Louise Lilja e-post: louisem@oslomet.no

Last ned invitasjonen til å delta

Organic-PLUS

Målet for forskningsprosjektet Organic-PLUS er å utvikle det økologiske landbruket, for å bringe det praktiske økologiske landbruket mer i retning av IFOAMs økologiske grunnprinsipper.
Gjennom Organic-PLUS vil man utvikle kunnskap for å fase ut bruken av uønskede innsatsfaktorer. Les mer om prosjektet hos NORSØK

Tilbake til toppen